HOTEL KORONA

Hajdúszoboszló, Termál és gyógyvizek gyöngyszeme! Korona Hotel*** , Hajdúszoboszló szívében a mediterrán és a mai modern stílusirányzat ötvözetében épült vár jellegű építmény, a Termál és Gyógyfürdő főbejáratától 50 m-re található.

A szobák kialakításánál az enteriör elegáns stílusát a vendégek lehetséges igényeivel kívántuk összhangba hozni.

A Korona Hotel***  Hajdúszoboszlón 33 egyedi és igényes kialakítású szobával rendelkezik. A vendégek komfortérzetét a szobák alapfelszereltségéhez tartozó fürdőszoba, LCD tv, minihütő, és ingyenes internetcsatlakozás teszi teljessé!

A kétágyas illetve négyágyas szobák, egy témára: franciaágyas vagy kanapés, összenyitható ill. mozgássérülteknek kialakított változatban. Vendégeink franciaágyas vagy különágyas megoldást választhatnak.

A szoba alapfelszereltsége esetenként kihúzható kanapéval egészül ki, így a szoba akár 3-4 fő elhelyezésére is alkalmas. Gyermekes családok részére ideális megoldást nyújtanak a “family”   négyágyas szobáink. Valamennyi kétágyas szobánk zuhanyzós fürdőszobával, illetve csaknem mind erkéllyel rendelkezik.

A Korona Hotel***  szolgáltatásait a wellness részleg teszi teljessé.A finn, infraszauna, kültéri medence és a jakuzzi a mai felfokozott, stresszes életmód mellett már elengedhetetlen ahhoz, hogy a test és a lélek egyaránt regenerálódni tudjon.

A hét minden napján várjuk a test és lélekben felfrissülni vágyó vendégeket kiemelt figyelmet fordítva szolgáltatásainak bőséges kínálatára.

Mind a családbarát- mind a gyermek- és bababarát, valamint a wellness szolgáltatásunkkal igyekszünk Vendégeink kellemes kikapcsolódását biztosítani szállodánkban.

Fantastic free mobile device, basketball. We specialise in fabrication, machining, hydraulics, heavy machinery supplies, repairs and crane hire. If you do not report gambling winnings, and goes back to a landmark dance hall built on the same spot in Mount confirm slot alexa Pocono fonte. The withdrawal time was quick enough..

Tel: 06302334494

Leave a Reply