HOTEL KORONA

Hajdúszoboszló, Termál és gyógyvizek gyöngyszeme! Korona Hotel*** , Hajdúszoboszló szívében a mediterrán és a mai modern stílusirányzat ötvözetében épült vár jellegű építmény, a Termál és Gyógyfürdő főbejáratától 50 m-re található.

A szobák kialakításánál az enteriör elegáns stílusát a vendégek lehetséges igényeivel kívántuk összhangba hozni.

A Korona Hotel***  Hajdúszoboszlón 33 egyedi és igényes kialakítású szobával rendelkezik. A vendégek komfortérzetét a szobák alapfelszereltségéhez tartozó fürdőszoba, LCD tv, minihütő, és ingyenes internetcsatlakozás teszi teljessé!

A kétágyas illetve négyágyas szobák, egy témára: franciaágyas vagy kanapés, összenyitható ill. mozgássérülteknek kialakított változatban. Vendégeink franciaágyas vagy különágyas megoldást választhatnak.

A szoba alapfelszereltsége esetenként kihúzható kanapéval egészül ki, így a szoba akár 3-4 fő elhelyezésére is alkalmas. Gyermekes családok részére ideális megoldást nyújtanak a “family”   négyágyas szobáink. Valamennyi kétágyas szobánk zuhanyzós fürdőszobával, illetve csaknem mind erkéllyel rendelkezik.

A Korona Hotel***  szolgáltatásait a wellness részleg teszi teljessé.A finn, infraszauna, kültéri medence és a jakuzzi a mai felfokozott, stresszes életmód mellett már elengedhetetlen ahhoz, hogy a test és a lélek egyaránt regenerálódni tudjon.

A hét minden napján várjuk a test és lélekben felfrissülni vágyó vendégeket kiemelt figyelmet fordítva szolgáltatásainak bőséges kínálatára.

Mind a családbarát- mind a gyermek- és bababarát, valamint a wellness szolgáltatásunkkal igyekszünk Vendégeink kellemes kikapcsolódását biztosítani szállodánkban.

Tel: 06302334494

Leave a Reply