ÁRAK

Általános tájékoztató Hotel Korona*** Hajdúszoboszló

2019-as Áraink

Szobatípusok Előszezon Főszezon Utószezon
Erkélyes Classic szoba .200-Ft/fő/éj .300.-Ft/fő/éj .200.-Ft/fő/éj
Classic szoba francia ággyal/külön ággyal .450.-Ft/fő/éj .550.-Ft/fő/éj .450.-Ft/fő/éj
Családi szoba erkéllyel .200.-Ft/fő/éj .300.-Ft/fő/éj .200.-Ft/fő/éj

Az árváltozás jogát fenntartjuk

Árajánlataink a félpanziós ellátást tartalmazzák

Egyedi ajánlatkéréssel, akciós és ünnepi csomagjainkkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjenek közvetlenül a szállodánál.

GYERMEK KEDVEZMÉNYEK
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk szobái pótágyazhatóak!
3 éves kor feletti gyermekkel érkező Vendégeink részére
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK | FELÁRAK
PARKOLÁS Zárt, kamerával őrzött parkoló vagy utcai, nyitott parkolóhelyek (foglalás nem lehetséges)
KISÁLLAT
Kistestű házi kedvencek (15 kg alatt)  Csak Classic | Classic erkélyes szoba  000 Ft/ kisállat/ éj
KÉSŐI ELUTAZÁS
Szoba és wellness használat  elutazás napján 16:00 óráig  000 Ft/ szoba
KORAI ÉRKEZÉS
Szoba és wellness használattal  bejelentkezés 07:00 – 14:00 között  000 Ft/ szoba

Áraink az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:
Gazdag büféreggeli és-vacsora (italfogyasztást nem tartalmaz)  |    Törölköző biztosítása és szauna lepedő biztosítása a tartózkodás idejére  |  Ingyenes Wifi a szobákban és a közösségi terekben  |  Parkolás: Zárt, kamerával őrzött a hotel udvarában vagy nyitott, utcai parkolóhelyek állnak rendelkezésre korlátozott számban a hotel előtt és közelében*

DIREKT KEVESEBB!
Foglaljon közvetlenül szállodánknál és válasszon kedvezményeink közül!
ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK
Az előfoglalási kedvezmény maximális mértéke augusztusban 5%!
Foglalás legalább 30 nappal az érkezést megelőzően 10%
100% ELŐREFIZETÉS – NEM LEMONDHATÓ FOGLALÁS (kötbérmentes lemondás nem lehetséges!) 15%

Előfoglalási és előrefizetési kedvezmények feltételei:

  1. Foglaljon közvetlenül szállodánknál a következő módok egyikén:
info@korona.hotel.hu
www.korona.hotel.hu
+36-52-200-428
+36-30-233-44-94

Előlegfizetés:

20% a foglalást követő 8 napon belül, legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig | előfoglalási kedvezmény

100% a foglalást követő 8 napon belül, legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig | 100% előrefizetés – nem lemondható foglalás

  1. Kedvezményeink kizárólag egyéni Vendégeink részére érvényesek, maximum 5 szoba/ foglalásig. A kedvezmények nem vonhatóak össze!

Hasznos információk
IFA (üdülőhelyi díj)
Áraink nem tartalmazzák az IFA-t, melynek mértéke 2019-ben 500 Ft /fő /éjszaka és 18 éves kortól fizetendő a helyszínen.

PARKOLÁS
Zárt kamerával őrzött belső, udvari és nyitott, utcai parkolóhelyek állnak korlátozott számban közvetlenül a szálloda előtt, illetve a szállodától kb. 100 – 400 méterre (foglalás nem lehetséges). Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy kiemelt időszakokban (ünnepi hétvégék, nyári hónapok) csak a szállodától messzebb, 500 – 800 méteres körzetben található szabad parkolóhely a városba érkező nagyszámú vendégek miatt.

ÉRKEZÉS | UTAZÁS
Szobáink az érkezés napján 14.00 órától állnak Vendégeink rendelkezésére, elutazás napján 10.00 óráig kell elhagyni azokat. Korai érkezés és késői elutazás foglaltság függvényében, a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, térítés ellenében lehetséges.

FOGLALÁS
Minden foglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre szállodánk írásos visszaigazolást küld.

GARANCIA
Foglalás esetén szállodánk minden esetben kéri a foglalás garantálását előlegfizetéssel vagy bankkártya adatokkal. Egyéni foglalások esetében, ünnepi csomagoknál a foglalás értékének 50%-a, egyéb foglalások esetében 20%-a előlegbekérő levél alapján átutalással a megrendeléstől számított 8 napon belül, de legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig. 3 napon belüli megrendelés esetén legkésőbb az érkezést megelőző munkanap 16.00 óráig. Az érkezés napján történő szobafoglalás esetén a foglalás teljes értékét érkezéskor, a szoba elfoglalása előtt előre kell rendezni szállodánk recepcióján.

Banki adatok előlegfizetéshez

Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban a nevet és foglalási időszakot  tüntesse fel! Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy végszámlát kizárólag az előlegszámlával azonos névre és címre tudjuk kiállítani! Amennyiben tartózkodásáról cégnévre kiállított számlát szeretne, azt már foglaláskor jelezze Kollégáinknak és az előlegszámla kiállítását is cégnévre kérje.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Minden  egyéni szobafoglalás (kivéve ünnepi csomagok, illetve 100% előrefizetési kedvezmény igénybevétele) kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napig. Az érkezést megelőző 3. napon belül történő lemondás vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetében szállodánk a befizetett előleget kötbérként kezeli, illetve bankkártya garancia esetében az előleg összegével a bankkártyát megterheli.

100% előrefizetés (nem lemondható foglalás) mellett történt foglalás esetén a foglalást kötbérmentesen lemondani nem lehet, de szabadon módosítható más időpontra. A befizetett előleget szállodánk lemondás esetén kötbérként kezeli.

A lemondási feltételek 3 napon belüli foglalás esetén is érvényesek, azaz lemondási határidőn belüli foglalás esetén kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség.

FIZETÉS SZÉP KÁRTYÁVAL,
SZÉP kártyával történő fizetés abban az esetben lehetséges, ha a kártya tulajdonosa is a helyszínen tartózkodik. Amennyiben a SZÉP kártya nem a szállást igénybevevő nevére szól és a kártya tulajdonosa nem tartózkodik a helyszínen a kártyát nem áll módunkban elfogadni! SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratának bemutatását. Megértésüket köszönjük!

Szállodánkban a következő 

FÉLPANZIÓ | ÉTTERMEINK
Félpanziós ellátásunk büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz. Szállodánk fenntartja a jogot, hogy alacsonyabb kihasználtságú időszakokban a szállóvendégek létszámától függően (jellemzően 20 fő alatt) a félpanziós vacsorát szűkített étlapról történő választással, 3 fogásos menü keretében biztosítsa.

ELLÁTÁS TÍPUSA ÁR / FŐ
Reggeli minden nap 08:00 – 10:00 félpnzió | büfé Szobaár tartalmazza
Ebéd minden nap 11:30 – 13:30 menü 1.290.- HUF/fő/alkalom
Vacsora minden nap 18:00 – 20:00 félpanzió | büfé Szobaár tartalmazza
Hétfő – Szombat 18:00 – 22:00 a’la carte Étlap szerint

Erkélyes szobák

Erkélyes szobák foglalhatóak felár ellenében, melynek díja 1.500.-Ft/szoba/éj

Kérjük Vendégeinket, hogy a szálloda vendéglátó egységeiben és a félpanziós étkezések alkalmával az alkalomnak megfelelő öltözékben jelenjenek meg, megtisztelve ezzel saját magukat és Vendégtársaikat. Éttermeinkben fürdőköntös használatát kérjük, hogy mellőzzék. Együttműködésüket előre is köszönjük!

SZOBÁK FŰTÉSE | LÉGKONDÍCIONÁLÓ

Szállodánk valamennyi szobája központilag szabályozható fűtő berendezéssel ellátott, mely központilag vezérelt. Tavaszi, őszi és téli időszakban az érkező szobák egységesen 21°C hőmérsékletre temperáltak. Kérjük a szoba fűtését, illetve hűtését kizárólag zárt ablakok mellett legyen szíves használni. Ha az egyéni szabályozással beállítható hőmérsékletet szeretne, klímával, kérjük  jelezze a recepción. Kollégáink készséggel segítenek.

Ha szállodai tartózkodása alatt a szobakulcsát elveszítené, kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót erről! Távozáskor a szobakulcsot a Recepción kérjük leadni. A szobakulcs elvesztése
esetén fizetendő kártérítési díj 1.500,-Ft/ /szobakulcs
Karóra

Távozáskor a parkoláshoz kapott óráját a Recepción kérjük leadni. Az óra elvesztése
esetén fizetendő kártérítési díj 2.000,-Ft/ karóra.
KIJELENTKEZÉS | SZÁMLAFIZETÉS

This isn’t always the best way to get help and you should never ask a question that relates to your account, nor should you give out any personal or financial details, but if you have a question about the rules or features, they can help. Max conversion: 3 times the bonus or from free spins: $/£/€ 20. The researchers stuck a tiny and nearly imperceptible sticker on a speed limit sign, reports casino online sverige. Key Terms “18+ Eligible UK+IRE players.