ÁRAK

Általános tájékoztató Hotel Korona*** Hajdúszoboszló

2019-as Áraink

Szobatípusok Előszezon Főszezon 

(június 25-szept 3)

Utószezon
Erkélyes Classic szoba 11.200-Ft/fő/éj 12.300.-Ft/fő/éj 11.200.-Ft/fő/éj
Classic szoba francia ággyal/külön ággyal 10.450.-Ft/fő/éj 11.550.-Ft/fő/éj 10.450.-Ft/fő/éj
Családi szoba erkéllyel 11.200.-Ft/fő/éj 12.300.-Ft/fő/éj 11.200.-Ft/fő/éj

Az árváltozás jogát fenntartjuk

Árajánlataink a félpanziós ellátást tartalmazzák

Egyedi ajánlatkéréssel, akciós és ünnepi csomagjainkkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjenek közvetlenül a szállodánál.

GYERMEK KEDVEZMÉNYEK
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk szobái pótágyazhatóak!
3 éves kor feletti gyermekkel érkező Vendégeink részére  Classic vagy Classic erkélyes szobáinkban biztosítunk elhelyezést!
  Foglalható szobatípus  
 0 – 2,99 éves (szülőkkel egy szobában, kiságyon) Classic | Classic erkélyes  Ingyenes
 3 – 11,99 éves Classic | Classic erkélyes  50% kedvezmény a felnőtt árból
     
12 éves kortól Classic | Classic erkélyes  Felnőtt árakkal megegyező
     
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK | FELÁRAK
PARKOLÁS Zárt, kamerával őrzött parkoló vagy utcai, nyitott parkolóhelyek (foglalás nem lehetséges)
KISÁLLAT    
Kistestű házi kedvencek (15 kg alatt)  Csak Classic | Classic erkélyes szoba 3 000 Ft/ kisállat/ éj
KÉSŐI ELUTAZÁS
Szoba és wellness használat  elutazás napján 14:00 óráig 5 000 Ft/ szoba
     
KORAI ÉRKEZÉS
Szoba és wellness használattal  bejelentkezés 07:00 – 14:00 között 5 000 Ft/ szoba

Áraink az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:
Gazdag büféreggeli és-vacsora (italfogyasztást nem tartalmaz)  |    Törölköző biztosítása és szauna lepedő biztosítása a tartózkodás idejére  |  Ingyenes Wifi a szobákban és a közösségi terekben  |  Parkolás: Zárt, kamerával őrzött a hotel udvarában vagy nyitott, utcai parkolóhelyek állnak rendelkezésre korlátozott számban a hotel előtt és közelében*

DIREKT KEVESEBB!
Foglaljon közvetlenül szállodánknál és válasszon kedvezményeink közül!
ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK
Az előfoglalási kedvezmény maximális mértéke augusztusban 5%!
Foglalás legalább 30 nappal az érkezést megelőzően 10%
100% ELŐREFIZETÉS – NEM LEMONDHATÓ FOGLALÁS (kötbérmentes lemondás nem lehetséges!) 15%

Előfoglalási és előrefizetési kedvezmények feltételei:

  1. Foglaljon közvetlenül szállodánknál a következő módok egyikén:
info@korona.hotel.hu
www.korona.hotel.hu
+36-52-200-428
+36-30-233-44-94

Előlegfizetés:

20% a foglalást követő 8 napon belül, legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig | előfoglalási kedvezmény

100% a foglalást követő 8 napon belül, legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig | 100% előrefizetés – nem lemondható foglalás

  1. Kedvezményeink kizárólag egyéni Vendégeink részére érvényesek, maximum 5 szoba/ foglalásig. A kedvezmények nem vonhatóak össze!

Hasznos információk
IFA (üdülőhelyi díj)
Áraink nem tartalmazzák az IFA-t, melynek mértéke 2019-ben 500 Ft /fő /éjszaka és 18 éves kortól fizetendő a helyszínen.

PARKOLÁS
Zárt kamerával őrzött belső, udvari és nyitott, utcai parkolóhelyek állnak korlátozott számban közvetlenül a szálloda előtt, illetve a szállodától kb. 100 – 400 méterre (foglalás nem lehetséges). Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy kiemelt időszakokban (ünnepi hétvégék, nyári hónapok) csak a szállodától messzebb, 500 – 800 méteres körzetben található szabad parkolóhely a városba érkező nagyszámú vendégek miatt.

ÉRKEZÉS | UTAZÁS
Szobáink az érkezés napján 14.00 órától állnak Vendégeink rendelkezésére, elutazás napján 10.00 óráig kell elhagyni azokat. Korai érkezés és késői elutazás foglaltság függvényében, a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, térítés ellenében lehetséges.

FOGLALÁS
Minden foglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre szállodánk írásos visszaigazolást küld.

GARANCIA
Foglalás esetén szállodánk minden esetben kéri a foglalás garantálását előlegfizetéssel vagy bankkártya adatokkal. Egyéni foglalások esetében, ünnepi csomagoknál a foglalás értékének 50%-a, egyéb foglalások esetében 20%-a előlegbekérő levél alapján átutalással a megrendeléstől számított 8 napon belül, de legkésőbb az érkezést megelőző 3. munkanap 16:00 óráig. 3 napon belüli megrendelés esetén legkésőbb az érkezést megelőző munkanap 16.00 óráig. Az érkezés napján történő szobafoglalás esetén a foglalás teljes értékét érkezéskor, a szoba elfoglalása előtt előre kell rendezni szállodánk recepcióján.

Banki adatok előlegfizetéshez

Bank neve OTP BANK NYRT.
Számlaszám – HUF 11738084 – 29905461 – 00000000

Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban a nevet és foglalási időszakot  tüntesse fel! Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy végszámlát kizárólag az előlegszámlával azonos névre és címre tudjuk kiállítani! Amennyiben tartózkodásáról cégnévre kiállított számlát szeretne, azt már foglaláskor jelezze Kollégáinknak és az előlegszámla kiállítását is cégnévre kérje.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Minden  egyéni szobafoglalás (kivéve ünnepi csomagok, illetve 100% előrefizetési kedvezmény igénybevétele) kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napig. Az érkezést megelőző 3. napon belül történő lemondás vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetében szállodánk a befizetett előleget kötbérként kezeli, illetve bankkártya garancia esetében az előleg összegével a bankkártyát megterheli.

100% előrefizetés (nem lemondható foglalás) mellett történt foglalás esetén a foglalást kötbérmentesen lemondani nem lehet, de szabadon módosítható más időpontra. A befizetett előleget szállodánk lemondás esetén kötbérként kezeli.

A lemondási feltételek 3 napon belüli foglalás esetén is érvényesek, azaz lemondási határidőn belüli foglalás esetén kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség.

FIZETÉS SZÉP KÁRTYÁVAL,
SZÉP kártyával történő fizetés abban az esetben lehetséges, ha a kártya tulajdonosa is a helyszínen tartózkodik. Amennyiben a SZÉP kártya nem a szállást igénybevevő nevére szól és a kártya tulajdonosa nem tartózkodik a helyszínen a kártyát nem áll módunkban elfogadni! SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratának bemutatását. Megértésüket köszönjük!

Szállodánkban a következő SZÉP kártyákkal fizethet: OTP és MKB

DOHÁNYZÁS
Szállodánk épülete és valamennyi szobája nemdohányzó! Dohányzásra kizárólag az arra kijelölt helyen van lehetőség. Felhívjuk Vendégeink figyelmét arra, hogy a szobában figyelmeztetés ellenére is dohányzó Vendégeinknek 15 000 Ft/ szoba extra takarítási díjat számítunk fel. Megértésüket és együttműködésüket előre is nagyon szépen köszönjük!

FÉLPANZIÓ | ÉTTERMEINK
Félpanziós ellátásunk büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz. Szállodánk fenntartja a jogot, hogy alacsonyabb kihasználtságú időszakokban a szállóvendégek létszámától függően (jellemzően 20 fő alatt) a félpanziós vacsorát szűkített étlapról történő választással, 3 fogásos menü keretében biztosítsa.

    ELLÁTÁS TÍPUSA ÁR / FŐ
Reggeli minden nap 08:00 – 10:00   félpnzió | büfé Szobaár tartalmazza
Ebéd minden nap 11:30 – 13:30   menü 1.290.- HUF/fő/alkalom
Vacsora minden nap 18:00 – 20:00   félpanzió | büfé Szobaár tartalmazza
Hétfő – Szombat 18:00 – 22:00   a’la carte Étlap szerint

Erkélyes szobák

Erkélyes szobák foglalhatóak felár ellenében, melynek díja 1.500.-Ft/szoba/éj

KISÁLLAT (max. 15 kg)
A szálloda  szobáiba kistestű háziállat (max. 15 kg-ig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében

– 3 000 Ft/ kisállat/ éjszaka – bevihető. Az állatok a közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják. Egyéb helyiségeit, úm. étterem, még a Vendég felügyelete mellett sem látogathatják! A Vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.
DRESS CODE | ÖLTÖZKÖDÉS

Kérjük Vendégeinket, hogy a szálloda vendéglátó egységeiben és a félpanziós étkezések alkalmával az alkalomnak megfelelő öltözékben jelenjenek meg, megtisztelve ezzel saját magukat és Vendégtársaikat. Éttermeinkben fürdőköntös használatát kérjük, hogy mellőzzék. Együttműködésüket előre is köszönjük!

SZOBÁK FŰTÉSE | LÉGKONDÍCIONÁLÓ

Szállodánk valamennyi szobája központilag szabályozható fűtő berendezéssel ellátott, mely központilag vezérelt. Tavaszi, őszi és téli időszakban az érkező szobák egységesen 21°C hőmérsékletre temperáltak. Kérjük a szoba fűtését, illetve hűtését kizárólag zárt ablakok mellett legyen szíves használni. Ha az egyéni szabályozással beállítható hőmérsékletet szeretne, klímával, kérjük  jelezze a recepción. Kollégáink készséggel segítenek.

Klíma felár elő-és utó szezonban: 2.500.-Ft/szoba/éj

NAPI TAKARÍTÁS

Szobaasszonyaink minden nap 08:00 – 14:00 óra között végzik a szobák napi takarítását, amennyiben a szobán nincs kint a „NE ZAVARJ” tábla. A napi takarítás során a következőeket végzik el: szellőztetés | ágyigazítás (amennyiben nem helyeztek el rajta értéket, személyes tárgyakat) | Portörlés | Hamutál ürítése az erkélyen | Szemetes ürítése | Toalett, zuhanykabin takarítása | Toalett papír, folyékony szappan pótlása.
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy ágyneműhúzás 4 naponta történik, törölközőt Vendégeink kérésére cserélünk, ha azokat ledobják a fürdőszoba padlójára.

Szobakulcs

Ha szállodai tartózkodása alatt a szobakulcsát elveszítené, kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót erről! Távozáskor a szobakulcsot a Recepción kérjük leadni. A szobakulcs elvesztése
esetén fizetendő kártérítési díj 1.500,-Ft/ /szobakulcs
Karóra

Távozáskor a parkoláshoz kapott óráját a Recepción kérjük leadni. Az óra elvesztése
esetén fizetendő kártérítési díj 2.000,-Ft/ karóra.
KIJELENTKEZÉS | SZÁMLAFIZETÉS

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy számlafizetés és kijelentkezés kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a bejelentkezéskor megkapott szoba kulcsát és tévé távirányítóját esetlegesen parkoláshoz kapott karóráját a recepción leadják. Kérjük, ne felejtsék ezeket a szobában vagy a fürdőköpenyekben, mert Recepciós Kollégáink ebben az esetben udvariasan kérni fogják Önöket, hogy fáradjanak vissza érte és a számlafizetés folyamatát csak ezek leadását követően kezdik el. Megértésüket és együttműködésüket előre is nagyon szépen köszönjük!

ÁFA

Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adómértékben változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

Szállodánk az árváltoztatás jogát fenntartja!